Airdrop – SAND – GRT -OXT – 1INCH – Tham gia trả lời câu hỏi, nhận Airdrop từ Coinmarketcap | Kiếm Tiền Online


Bước 1: Anh em phải có tài khoản Coinmarketcap: AE có thể đăng ký tại đây : https://accounts.coinmarketcap.com/signup

Bước 2: Anh em phải có tài khoản Binance để nhận $ Airdrop ( đăng ký để ủng hộ mình nhé) :
Link ref : https://www.binance.cc/en/register?ref=13328123 Ref code: 13328123
Link non-ref: https://accounts.binance.com/en/register

Ae vào phần tài khoản , lưu lại ID tài khoản Binance gồm 8 số để xíu làm airdrop:
View attachment 165112

Bước 3 : Xem video và trả lời câu hỏi :
3.1 Với $SAND thì ae vào link : https://coinmarketcap.com/earn/project/the-sandbox
View attachment 165113
– Câu hỏi và câu trả lời :

  1. Question: What is the total supply of SAND tokens?

Answer: 3.000.000.000​

2. Question: On which blockchain is The Sandbox ecosystem currently developed onto?​

Answer: Ethereum.​

3. Question: What is the main The Sandbox virtual world primary focus for users?​

Answer: Playing games.​

4. Question: What is NOT one of the main utility token of The Sandbox ecosystem?​

Answer: Stablecoin.​

5. Question: What is the name of the NFT Maker creation tool in The Sandbox that lets you make 3D game assets and tokenize them for putting on the Marketplace?​

Answer: VoxEdit.​

6. Question: How can users monetize their games on The Sandbox?​

Answer: All of the above​

7. Question: What tokens standards do The Sandbox use for its technology?​

Answer: All of the above​

8. Question: What can users do with the ASSETS bought on the marketplace?​

Answer: Integrate them and Publish their game experiences.​

3.2 Với $GRT thì ae vào Link : https://coinmarketcap.com/earn/project/the-graph
View attachment 165114
– Câu hỏi và câu trả lời :

1. Question: What is the total supply of GRT tokens?​

Answer: 10,000,000,000​

2. Question: What is The Graph?​

Answer: An indexing protocol for organizing blockchain data​

3. Question: What are subgraphs?​

Answer: Open APIs that anyone can query​

4. Question: What’s the query language used for Subgraphs?​

Answer: GraphQL​

5. Question: What do Curators do?​

Answer: Signal on quality subgraphs by depositing GRT (The Graphs native token) in return for curation shares​

6. Question: What are Indexers?​

Answer: Node operators that index data and serve queries​

7. Question: Why do indexers have to stake GRT?​

Answer: For economic security so if they misbehave they can be slashed (lose their GRT)​

8. Question: By delegating GRT to Indexers what can you do?​

Answer: Help secure the network and make sure there are plenty of indexers to serve and process data for the crypto economy​

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *